ایرانسل ارزان  ,تور مشهد  ,دانلود کتاب  ,عطر ادكلن  ,لیست کانال های تلگرام  ,دستگاه صحافی  ,ویبره  ,فروشگاه اینترنتی  ,اخبار روز  ,ساخت وبلاگ آزادبلاگ  ,
مقاطع تحصيلي در كشور كانادا  راسا پرواز آدراپانا راسا پرواز آدراپانا راسا پرواز آدراپانا .

راسا پرواز آدراپانا

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

تحصيل در كانادا براي دانشجويان بين المللي از دبستان تا دوره‌هاي دانشگاهي و دوره هاي زبان امكان پذير است. كشور كانادا يكي از پيشگامان از نظر سرانه سرمايه گذاري در زمينه تحصيلات و ارائه بورسيه تحصيلي مي‌باشد، كه اين منجر به كيفيت بالاي موسسات و آموزشگاه‌هاي كانادا شده است. بر اساس آمار اداره مهاجرت كانادا، هر ساله بيش از ۱۵۰ هزار دانشجو از كشورهاي مختلف براي ادامه تحصيل در بيش از ۱۰ هزار رشته دانشگاهي به كانادا مي‌آيند. تحصيل در كانادا به زبان انگليسي و زبان فرانسوي ممكن مي‌باشد. در ادامه با آدراپانا همراه باشيد تا با مقاطع تحصيلي در كشور كانادا آشنا شويد.


مطالب مرتبط: سيستم آموزشي كانادا 


دوره كالج در كانادا

دوره هاي كالج دوره هايي هستند كه بيشتر روي مهارت هاي كاربردي و مربوط به بازار كار تمركز دارند. اين دوره ها در كشور كانادا بسيار پر استقبال بوده و شمار زيادي از دانشجويان كانادايي و بين المللي در اين دوره ها تحصيل مي كنند. شرايط ورود به دوره هاي كالج در كانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولي دريافت ويزاي دانشجويي از طريق ثبت نام در كالج كانادايي كمي پر ريسك بوده و بايد تمامي حوانب را سنجيده و سپس عمل كنيد. انتخاب نوع دوره و نوع كالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصيل در كانادا بسيار حائز اهيمت مي باشد.

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

دوره پري بچلر

دوره پري بچلر دركانادا مخصوص متقاضياني است كه قصد ورود به دوره ليسانس را دارند ولي از نظر آكادميك و زبان در دوره ليسانس پذيرفته نشده اند.

پيش نياز اخذ پذيرش كالج در كانادا:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

  • داشتن مدرك زبان الزامي نيست.

دوره ليسانس در كانادا

دوره ليسانس در كانادا يا همان undergraduate degree در تمامي استان ها به جز استان كبك پس از سال ۱۲ دبيرستان آغاز مي شود. دوره ليسانس در كانادا معمولا ۴ سال طول مي كشد. در استان كبك پس سال ۱۱ دبيرستان، دانشجو مي تواند وارد دوره كالج شود يا در دوره پيش دانشگاهي دو ساله شركت كرده و سپس وارد دوره ليسانس ۳ ساله شود.

پيش نيازاخذ پذيرش ليسانس در كانادا:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي ( ۱۲ ساله )

  • داشتن مدرك زبان براي اخد پذيرش الزامي نيست.

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

دوره پري مستر در كانادا Pre-master

دوره پري مستر در كانادا مخصوص متقاضياني است كه قصد ورود به دوره مستر را دارند ولي از نظر آكادميك و زبان در دوره مستر پذيرفته نشده اند. براي برخي از رشته ها مانند حقوق، شركت در دوره هاي پري مستر براي ادامه تحصيل در دوره فوق ليسانس بسيار رايج است. در گروه رشته هاي مهندسي نيز، برخي از دانشگاه ها براي ادميشن دوره فوق ليسانس نياز به نمره آزمون جي آر اي يا جي مت دارند، ولي با شركت در دوره پري مستر و ارائه كارنامه آن، دانشگاه متقاضي را بدون مدرك جي آر اي يا جي مت مي پذيرد.

پيش نياز اخذ پذيرش پري مستر در كانادا:

  • داشتن مدرك ليسانس با معدل بالاي ۱۴

  • داشتن مدرك آيلتس ۵.۵

دوره فوق ليسانس در كانادا Master’s

دوره فوق ليسانس در كانادا يا همان‌ graduate degree معمولا ۱ تا ۲ سال بوده و به صورت ريسرچ يا كورس ارائه مي شود. در دوره هاي course-based دانشجو با شركت در كلاس و گذراندن واحد هاي درسي مدرك فوق ليسانس خود را دريافت مي كند. در دوره هاي فوق ليسانس research-based دانشجو بايد با كمك استاد راهنماي خود بر روي موضوعي تحقيق كرده و پايان نامه ارائه بدهد. برخي از دوره هاي مستر نيز تركيبي بوده و شامل كورس و ريسرچ مي شوند. دوره هاي مستر با ريسرچ در بسياري از موارد توسط دانشگاه يا استاد راهنما فاند مي شودند و نوعي از بورسيه ي تحصيلي كانادا را دريافت مي كنند.

پيش نياز اخذ پذيرش فوق ليسانس در كانادا:

  • داشتن مدرك ليسانس با معدل بالاي ۱۴

  • داشتن مدرك آيلتس ۶ يا ۶.۵

  • در برخي از رشته هاداشتن مدرك زبان براي اخد پذيرش الزامي نيست.

برخي از دوره هاي مستر اين امكان را به متقاضي مي دهند كه به صورت مستقيم در مقطع دكتري دوره ادامه پيدا كند. براي دريافت اطلاعات كامل شرايط تحصيل در كانادا، فرم زير را پر كنيد تا كارشناسان ما با شما تماس بگيرند.

فرم ارزيابي آنلاين اخذ ويزاي تحصيلي كانادا (رايگان)
با تكميل فرم در چند ثانيه، شرايط شما براي دريافت ويزاي تحصيلي كانادا توسط كارشناسان ما بررسي خواهد شد.

تكميل فرم ارزيابي ويزاي تحصيلي كانادا

دوره دكتري در كانادا Doctoral degree

دوره دكتري در كانادا ۳ تا ۵ سال طول مي كشد. در دوره دكتراي كانادا دانشجو بايد يك پروژه را دنبال كند. بيشتر اين پروژه ها توسط شركت هاي بزرگ اسپانسر شده هستند و به همين دليل بيشتر پروفسورها در دوره دكتري به دانشجويان فاند يا كمك تحصيلي اعطا مي كنند. اين فاند ها گاها شهريه دانشجو را پوشش داده و گاها مبلغي اضافه بر آن نيز به دانشجو داده مي شود تا هزينه هاي زندگي او نيز پوشش داده شود. دوره دكتري در كانادا داراي كورس نيز مي باشد.

پيش نياز اخذ پذيرش دكترا در كانادا:

  • داشتن مدرك ليسانس و  فوق ليسانس با معدل بالاي ۱۴

  • داشتن مدرك آيلتس ۶ يا ۶.۵

  • در برخي رشته هاي مهندسي بدون مدرك زبان كار را ميتوان آغاز كرد.

  • پذيرش دوره دكتري در كانادا نيازمند رزومه علمي قوي مي باشد. در صورتي كه سطح زبان انگليسي و فرانسوي ضعيف داريد و رزومه علمي مناسبي نداريد ( مقالات معتبر)، امكان پذيرش دوره دكتري در كانادا براي شما وجود نخواهد داشت.

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

دوره ديپلما در كانادا graduate diploma

اين دوره ها براي متقاضياني است كه مدرك ليسانس را دارند ولي در دوره فوق ليسانس تمايلي به انجام تز يا پايان نامه ندارند و همچنين در دوره فوق ليسانس تمايلي به انجام كارورزي نيز نداشته باشند. اين دوره معمولا متشكل از ۳۰ واحد درسي است كه در پايان اين امكان را به متقاضي مي دهد كه مدرك Graduate Diploma را دريافت كند. متقاضياني كه قصد دريافت فوق ليسانس را پس از اين دوره دارند معمولا مي توانند با گذراندن ۱۵ واحد ديگر مدرك فوق ليسانس را دريافت كنند.

پيش نيازاخذ پذيرش ديپلما در كانادا:

  • داشتن مدرك ليسانس

  • داشتن مدرك زبان براي اخد پذيرش الزامي نيست.

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

دوره پست بك در كانادا ( ليسانس پيشرفته ) post bac

دوره هاي (Post-Baccalaureate Diploma) (PBD or “post-bac”) در كانادا به دوره هايي گفته مي شود كه متقاضيان داراي مدرك undergraduate يا همان ليسانس مي توانند وارد اين دوره شوند تا مهارت هاي زبان انگليسي و مهارت كاري خود را به صورت عملي ارتقا دهند. اين دوره ها در كانادا معمولا شامل ۸ ماه دوره تئوري و ۸ ماه دوره كارورزي در شركت ها يا كارخانه ها بوده و به متقاضياني كه در دوره ليسانس فارغ التحصيل شده اند شانس خوبي براي استخدام شدن مي دهد.

پيش نيازاخذ پذيرش پست بك در كانادا:

  • داشتن مدرك ليسانس

  • داشتن مدرك زبان براي اخد پذيرش الزامي نيست.

دوره سرتيفيكيت در كانادا Certificate Programs

مدرك سرتيفيكيت در كانادا معمولا با گذراندن ۳۰ واحد درسي در كالج يا دانشگاه دريافت مي شود. اين دوره ها پيش نياز هاي كمي دارند و ورود به آنها نسبتا ساده مي باشد. دانشجويان بين المللي با ثبت نام در اين دوره ها شانس بالايي براي اخذ ويزاي تحصيلي كانادا ندارند. طول اين دوره ها معمولا يك سال است. براي ورود به اين دوره بايد ديپلم دبيرستان را داشته باشيد.

پيش نيازاخذ پذيرش سرتيفيكيت در كانادا:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

  • ( نكته: اخذ ويزاي دانشجويي كانادا براي متقاضيان عزيز ايراني مشكل مي باشد)

دوره ديپلما در كانادا Diploma Programs

مدرك ديپلما در كانادا ( متفاوت از ديپلم دبيرستان) معمولا با گذراندن ۳۰ واحد درسي در كالج يا دانشگاه دريافت مي شود. اين دوره ها پيش نياز هاي كمي دارند و ورود به آنها نسبتا ساده مي باشد. دانشجويان بين المللي با ثبت نام در اين دوره ها شانس بالايي براي اخذ ويزاي تحصيلي كانادا ندارند. طول اين دوره ها معمولا دو سال است و براي ورود به آنها نياز به ارائه مدرك ديپلم دبيرستان وجود دارد. شانس متقاضيان براي دريافت ويزاي تحصيلي با شركت در اين دوره ها مناسب است و مشاورين آدراپانا در اين زمينه مي توانند متقاضيان را راهنمايي كنند.


مطالب مرتبط: 5 دانشگاه معتبر كانادا


پيش نياز اخذ پذيرش ديپلما در كانادا:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

  • داشتن مدرك زبان براي اخد پذيرش الزامي نيست.

دوره تركيبي در كانادا Collaborative & Joint Degree Programs

اين دوره ها با همكاري كالج و دانشگاه ارائه مي شوند. متقاضي برخي دروس را در كالج و برخي ديگر را در دانشگاه مي گذارند.

پيش نياز دوره:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

مقاطع تحصيلي در كشور كانادا

دوره كو آپ در كانادا Co-op Programs

دوره هاي كو آپ در كانادا، دوره هايي هستند كه متقاضي در حين تحصيل در شركت ها مي گذارند و معمولا براي آن به دانشجو حقوق پرداخت مي شود. برخي از دانشگاه ها اين دوره ها را الزامي كرده اند.

پيش نيازاخذ پذيرش كو-آپ در كانادا:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

دوره كارورزي در كانادا Apprenticeship Programs

دوره هاي كارورزي در كانادا معمولا يا در حين تحصيل دانشجو هستند و يا در پايان تحصيل او. اين دوره ها گاهي به صورت اختياري و گاهي به صورت الزامي و جزيي از دوره اصلي ارائه مي شوند.

پيش نياز دوره:

  • داشتن مدرك پيش دانشگاهي

  • ( نكته: اخذ ويزاي دانشجويي كانادا براي متقاضيان عزيز ايراني مشكل مي باشد)


برچسب: ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ساعت: ۰۱:۴۲:۳۷ توسط:عماد موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :