کشی  ,فریت بار به امریکا  ,ایرانسل ارزان  ,دانلود کتاب  ,عطر ادكلن  ,میناکاری  ,ویبره  ,فروشگاه اینترنتی  ,اخبار روز  ,
مدارك مورد نياز سفارت كانادا  راسا پرواز آدراپانا راسا پرواز آدراپانا راسا پرواز آدراپانا .

راسا پرواز آدراپانا

مدارك مورد نياز سفارت كانادا

مدارك مورد نياز سفارت كانادا

مدارك مورد نياز پيكاپ ويزاي كانادا

مدارك لازم براي پيكاپ پاسپورت غير مهاجرتي

  • پاسپورت به همراه امضاي داخل آن

  • پرينت ايميل سفارت

  • فرم وكالت به ضميمه ي امضائي كه مطابق امضاي پاسپورت باشد

  • رسيد واريز وجه سفارت

مدارك لازم براي پيكاپ پاسپورت مهاجرتي

  • پاسپورت ها با امضا

  • پرينت ايميل سفارت

  • دو قطعه عكس ۳.۵* ۴.۵ با پشت زمينه سفيد

  • وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضي در صفحه ي آخر ايميل

  • امضاي متقاضي اصلي در صفحه ي آخر پرينت ايميل

روزهاي كاري جهت پيكاپ

دوشنبه تا پنچشنبه هر هفته به غير از ايام تعطيل

مدارك مورد نياز براي درخواست ويزاي توريستي

  • اصل پاسپورت هاي جديد و قديمي “صفحه اول و صفحاتي كه عهر ورود و خروج يا ويزا دارند، بايد حتما اسكن شوند”

  • شناسنامه ي ترجمه شده ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام مي كنند.”

  • تكميل فرم درخواست ويزا Application form

  • تكميل فرم اطلاعات خانوادگي Family Information

  • دو قطعه عكس ۳,۵ در ۴,۵ رنگي با پس زمينه سفيد

  • سند ملكي ترجمه شده در صورت وجود

  • ترجمه مدارك شغلي ” براي صاحبان مشاغل جواز كسب، روزنامه رسمي و آخرين آگهي تغييرات و تصميمات، پروانه نظام مهندسي، پروانه طبابت و يا پروانه بهره وري لازم است. كار مندان نيز بايد نامه اشتغال به كار، سه فيش حقوقي آخر و حكم كارگزيني يا حكم بازنشستگي خود را ارائه دهند”

  • گردش حساب سه ماهه يا شش ماهه اخير كه نشان دهنده مبلغ در آمد عاعيانه باشد و نامه تمكن Bank Statement به زبان انگليسي ممهور به مهر امور بين المللي بانك

  • دعوتناعه ” در صورت وجود ” به همراه كارت شناسايي و مدارك عالي فرد دعوت كننده و مدارك اثبات رابطه خويشاوندي متقاضي با شخصي دعوت كننده در صورت نداشتن دعوتناعه، ارائه رزرواسيون هتل الزامي است.

  • رزرو بليط رفت و برگشت به كانادا

  • در صورتي كه فرزند زير ۱۸ سال به تنهايي يا با يكي از والدين قصد سفر به كانادا را دارد نياز به رضايت نامه كتبي والدين براي خروج فرزند است.

  • براي دريافت ويزاي ۵ ساله (سوپرويزا). علاوه بر مدارك فوق لازم است كه مدارك اقامت موقت يا دانم فرد مقيم در كانادا ارانه گردد.

مدارك مورد نياز براي دريافت ويزاي پنج ساله (Supervisa)

ويزاي ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا كه اعتبار پاسپورت هاي ايراني بيش از ۵ سال نيست، مدت زمان اين ويزا نيز براي افراد ايراني ۵ ساله لحاظ مي شود. افرادي واجدالشرايط دريافت اين نوع ويزا هستند كه يكي از بستگان درجه ي يك آنها داراي اقامت موقت يا دائم (دارنده PR يا مقيم كانادا) باشد.

معمولاً والدين دانشجويان در حال تحصيل در كانادا يا والدين افراد مقيم كانادايي مي توانند نسبت به درخواست اين ويزا اقدام كنند. براي دريافت ويزاي پنج ساله علاوه بر مدارك فوق الذكر لازم است كه مدارك اقامت دائم يا موقت فرد مقيم در كانادا ارائه شود.

تمامي مدارك لازم براي اخذ ويزا بايد به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمي با تاييد دادگستري آماده شده و سپس نسبت به درخواست آنلاين اقدام نمود. بهتر است كه بدون اطلاع دقيق از قوانين سفارت اقدام به تهيه چك ليست نفرماييد. چرا كه اين امر موجب ارانه مدارك اشتباه به سفارت و در نتيجه رد درخواست ويزاي متقاضي مي شود.

مدارك مورد نياز سفارت كانادا

مدارك مورد نياز سفارت كانادا


برچسب: ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۵۲:۰۴ توسط:عماد موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :