یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۶ ۱۵:۰۴
فرهنگ غذا و آشپزي در چين
يكي از بزرگترين لذت هاي دنيا غذا خوردن است. خوردن غذاهاي مليت هاي مختلف در كشورهايي با فرهنگ هاي متفاوت، اين لذت را دوچندان مي نمايد. در ادامه ي اين مطلب به معرفي فرهنگ غذا و آشپزي در چين مي پردازيم تا در طول استفاده از تور چين، از غذاهاي چيني شكه نشويد.
تنوع غذايي در چين، شهر به شهر و منطقه به منطقه، قابل مشاهده است. وقتي در چين غذا مي خوريد بايد خودداري را كنار گذاشته، و از هر چيزي كمي امتحان كنيد. هميشه به خاطر داشته باشيد، غذايي كه از نظر بهداشتي امكان فاسد شدنش مي رود و حتي غذاي پخته شده، امكان دارد آلوده به انگل و با كتري باشند. خصوصاً اين احتمال در طول فصل گرم به شدت بالاست. حتي توصيه مي كنيم كه از خوردن غذاي دريايي و گوشت در خيابان و در طول تابستان خودداري كنيد. به علاوه در پكن، شانگهاي و شهرهاي بزرگ ديگر، از خوردن گوشت خام –بله، خام- پرهيز كنيد. رضايت مندي از شرايط بهداشت عمومي رستوران ها در چين به گونه اي است كه خيلي از بيماري هاي مزاجي عادي تلقي مي شوند!
متخصصين تغذيه ي چيني بر روي تازگي غذا تاكيد مي كنند پس حواستان باشد كه غذايتان را به محض سفارش دادن بپزند و يك غذاي از قبل پخته شده را جلوي رويتان نگذارند. خيلي از جهانگردان وقتي از ديگر كشورها مي گويند، به بخش غذا خوردن كه مي رسند تاكيد مي كنند كه مطمئن ترين جا براي خوردن غذا، هتل هاي ۵ ستاره هستند، اما بايد گفت كه چين از اين قاعده مستثني است.
بايد بدانيد كه عمده ي مصرف گوشت قرمز در چين از گوشت خوك است براي همين موقع سفارش غذا دادن بايد خيلي دقت كنيد. هرجا به تنهايي كلمه ي گوشت ديديد، منظور گوشت خوك است.
بخار پز كردن يكي ديگر از روش هاي متداول در آشپزخانه هاي چيني است. براي بخارپز كردن معمولا از ظرف هاي چوبي استفاده مي شود. غذاهاي بخارپز شده با انواع و اقسام سس سرو مي شود.
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر