سبك آشپزي و غذاهاي روسيه

شركت خدمات مسافرت هوايي و جهانگردي راسا پرواز آدراپانا

سه شنبه ۰۶ آذر ۰۳

سبك آشپزي و غذاهاي روسيه

سبك آشپزي و غذاهاي روسيه

ميراث غني آشپزي روسي محصول تعامل فرهنگ هاي مختلف، از بالتيك تا شرق دور، است. خاك حاصل خيز روسيه هم براي كشت و كار انواع دانه ها، سبزي ها و ميوه ها مناسب است و در بازارهاي روسيه هميشه مي توانيد بهترين مواد غذايي محلي را پيدا كنيد. روس ها گنجينه ي رنگارنگي از نان ها، سالادها، پيش غذاها و از همه مهم تر، سوپ هاي جورواجور دارند كه همه ي دنيا غذاهاي روسي را با آنها مي شناسند. در اين مطلب مي خواهيم با سبك آشپزي و غذاهاي روسيه آشنا شويم.

يك صبحانه ي معمولي در روسيه شامل بليني (پنكيك كوچك روسي) بافيلينگِ شيرين يا ادويه دار، انواع كاشا (فرني گندم سياه يا غات ديگر)، سيرنيكي (كلوچه ي پنير روسي كه آن را با مربا، شكر يا خامه ي ترش مي خورند) و نان هاي متنوع روسي مي شود.

روس ها با ماهي هم ميانه ي خوبي دارند و غذاهاي دريايي متنوعي را در منوي رستوران ها مي بينيد. اما حتي رستوران هاي سطح بالاي روسيه هم خيلي درپاك كردن ماهي دقت نمي كنند و براي همين بايد حواستان به تيغ ماهي باشد. در منوي بيشتر رستوران ها هم وزن و هم قيمت وعده هاي غذايي را نوشته اند و اغلب بايد دورچينِ غذايتان را، از ميانِ برنج، انواع بشقاب هاي سيب زميني و گرِچكا (گندم سياهِ لپه شده)، خودتان انتخاب كنيد.

روس ها چاي را مثل ما ايراني ها دم مي كنند و سماورها را هنوز هم همه جا مي بينيد. خيلي از روس ها، به جاي شكر، چايشان را با مربا شيرين مي كنند كه شايد بد نباشد امتحانش كنيد. نكته ي آخر اين كه در خيلي از شهرهاي روسيه، مخصوصا سن پترزبورگ، بهتر است از آب لوله كشي ننوشيد و آب تصفيه شده يا آب معدني بخريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.