فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

يكي از جاذبه هاي گردشگري هر كشور، فرهنگ غذايي آن منطقه است. يك كشور به علت عجيب و غريب بودن غذا، به علت خوشمزگي غذا، به علت تنوع غذايي و يا به علت نزديك بودن فرهنگ غذايي كشور مقصد به فرهنگ غذايي مسافر باعث جذب بيشتر گردشگر مي شود.

با آدراپانا همراه باشيد تا با فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه آشنا شويد و رستوران هاي خوب اين كشور را بشناسيد تا در تور فرانسه بتوانيد از خوردن غذاهاي خوشمزه ي در رستوران هاي لوكس لذت ببريد.

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

هنر آشپزي فرانسوي كه امروزه در همه جاي جهان رواج دارد، عبارت است از استفاده از مواد خوب و تازه، تركيب مناسب اين مواد با هم، مصرف كره و خامه ي فراوان و دقت و ظرافت در پخت و سليقه در آرايش غذا.

در آشپزي عالي فرانسوي، اعتقاد بر اين است كه هر ماده ي خورا كي در لحظه ي خاصي از پخت، به اوج عطر و طعم خود مي رسد و سپس از اوج مي افتد، همچنين استفاده از ادويه جات و چاشني هايي با عطر تند و مزه هاي قوي، به سبب پوشاندن بو و مزه ي ماده ي اصلي غذا، كاربردي ندارد و تنها اندكي سير و فلفل سياه تازه ساب، به غذا مي زنند. به همين دليل است كه غذاهاي فرانسوي اغلب به ذائقه ي ما سازگار نيست و ممكن است بي مزه و خام به نظر برسد.

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

صبحانه ي فرانسوي مختصر است و معمولاً تشكيل شده از يك فنجان قهوه با يك كرواسان يا نان باگت با كره و مربا، اما غذاهاي اصلي از چند دور غذا تشكيل مي شوند كه دور اول پيش غذاست، بعد غذاي اصلي و در آخر هم دسر. پاي غذاي اصلي، معمولاً سبزيجات نيم پز مي گذارند و نوعي سس هم، بسته به نوع غذا، كنارش مي آورند. سيب زميني سرخ كرده هم كه گاهي كنار غذا هست، داغ و تازه سر سفره مي آيد.

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

بعد از غذاي اصلي و پيش از دسر، گاهي سالاد سبز ساده اي مي آورند كه چاشني اش كمي روغن زيتون و سركه است با اندكي نمك و فلفل سياه. دسر، انواع كيك و شيريني و كرم و سوفله و مانند اين هاست كه مي تواند با پنير و ميوه ي تازه هم همراه باشد.

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

رستوران ها و خوراكي هاي فرانسه

آشپزي فرانسوي شهرت جهاني دارد. براي پيدا كردن بهترين رستوران ها، از مردم محلي و كاركنان هتل ها سؤال كنيد. غذاي فرانسوي را مي توانيد در رستوران هاي Michelin تست كنيد كه منوي استانداردي دارد و در اقصي نقاط شهر هاي بزرگ واقعند. رستوران هاي محلي نظير bouchonslyonnais در ليون و creperies در بريتاني نيز غذاهاي فرانسوي فوق العاده اي ارائه مي دهند. يك نهار يا شام براي دو نفر به همراه نوشيدني و قهوه ۷۰ تا ۱۰۰ يورو خرج دارد. بهتر است نان باگت فرانسوي را فراموش نكنيد!

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

تركيبات اصلي غذاهاي فرانسوي شامل گوشت، ماهي و سبزيجات مي شود. معروفترين غذاهاي بومي فرانسوي

Cassoulet, Choucroute, FoundueSavoyardeFondue Bourguignonne, Raclette، Boeuf Bourguignon, Gratin dauphinois, Aligot, Bouillabaisse

مي باشند.

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه

فرهنگ غذا و آشپزي در فرانسه